Voor Wie

 Ik werk met name in de Specialistische GGZ (SGGZ), omdat dat beter past binnen mijn werken vanuit de cliëntgerichte psychotherapie. Ik doe hierin individuele trajecten.

 

Ik heb veel ervaring opgedaan en de meeste affiniteit met de navolgende psychische problemen: gevoelens van angst, somberheid/depressiviteit, onverwerkte trauma's in het verleden, burn-out/overwerkt zijn, problemen in relatie tot anderen, persoonlijkheidsproblemen, hechtingsproblemen, onverklaarbare lichamelijke klachten, problemen rond zingeving, rouwproblematiek.

Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in problemen in de omgang met emoties, zoals moeite in het contact maken met emoties, moeite met keuzes maken en identiteitsproblemen.

 

Graag neem ik adolescenten (vanaf 18 jaar) in therapie, omdat het in deze essentiële levensfase vaak om een zoektocht gaat rondom de identiteit, relaties en belangrijke levenskeuzes.

 

Te weinig affiniteit en/of specialisatie heb ik op het gebied van:

  • partner-relatie therapie of gezinstherapie
  • problemen bij kinderen en jeugdigen onder de 18 jaar
  • psychiatrische aandoeningen zoals schizofrenie en andere psychotische stoornissen, (ernstige) verslavingsproblematiek, dwangstoornissen en ontwikkelingsstoornissen zoals AD(H)D, autisme (voor deze problemen kunt u het beste naar een gespecialiseerde instelling of praktijk gaan)
  • op de voorgrond staande crisisgevoeligheid                                                     (hiervoor kunt u beter naar een instelling gaan met een crisisdienst)